Log in

I forgot my password

Latest topics

» Yamaha 125Z and 125ZR v1
Fri Oct 10, 2014 5:13 am by kurosaki

» aktif lagi dok mmc ni,
Tue Oct 09, 2012 3:30 am by kalatong91

» CDI - Capacitor Discharge Ignition [TOYOL KECIK]
Tue Oct 09, 2012 3:27 am by kalatong91

» adoi... den terkono...
Mon Sep 17, 2012 4:54 am by kalatong91

» YAMAHA LC 2011 V2 ( SS-4 Speed & ES-5 Speed )
Mon Jun 04, 2012 8:24 pm by reza

» ucapan takziah kepada keluarga wadi dan farah diatas pemergian anak mereka
Tue May 22, 2012 4:59 am by Majestie

» New Event KonvOI SunGaI...!!!!
Tue May 15, 2012 2:27 pm by blackyBEAR

» konvoi picnic at chamang bentong pahan 1 may 2012
Mon May 14, 2012 3:33 am by arelifea

» Konvoi Cub Prix 26 & 27 Mei
Fri May 11, 2012 1:58 am by arelifea

» ~SANTAI RIDE CUTI HARI PEKERJA TO CHAMANG WATERFALL~
Wed May 09, 2012 9:33 am by arelifea

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Who is online?

In total there are 12 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 12 Guests

None


[ View the whole list ]


Most users ever online was 50 on Thu Jun 07, 2012 10:14 am

Statistics

Our users have posted a total of 4207 messages in 413 subjects

We have 270 registered users

The newest registered user is utad2


    New LC 135 2011

    Share

    spockret
    Support Team
    Support Team

    Posts : 107
    Join date : 19/02/2011
    Age : 62
    Location : tak tentu

    Re: New LC 135 2011

    Post  spockret on Mon Feb 21, 2011 9:43 am

    wan7104 wrote:owhhhh...camtu rupenye..tapi cakap la politik ape pun memang politik ni sukar diubah,,hohoho
    enjin FI honda tu untuk kapcai ke?


    enjin wave hehehe

    koie06
    Sr. Member
    Sr. Member

    Posts : 16
    Join date : 21/02/2011
    Age : 30
    Location : Lembah Keramat @ Wangsa Melawati

    Re: New LC 135 2011

    Post  koie06 on Mon Feb 21, 2011 6:11 pm

    spockret wrote:
    wan7104 wrote:owhhhh...camtu rupenye..tapi cakap la politik ape pun memang politik ni sukar diubah,,hohoho
    enjin FI honda tu untuk kapcai ke?


    enjin wave hehehe
    Wave i kan?...ade npk kat siam hrtu...

    spockret
    Support Team
    Support Team

    Posts : 107
    Join date : 19/02/2011
    Age : 62
    Location : tak tentu

    Re: New LC 135 2011

    Post  spockret on Mon Feb 21, 2011 6:21 pm

    koie06 wrote:
    spockret wrote:
    wan7104 wrote:owhhhh...camtu rupenye..tapi cakap la politik ape pun memang politik ni sukar diubah,,hohoho
    enjin FI honda tu untuk kapcai ke?


    enjin wave hehehe
    Wave i kan?...ade npk kat siam hrtu...

    siam memang dah lama ada jual wave-i tu....Malaysian ni tak tau lagi biler nak release & jual....

    wan7104
    Support Team
    Support Team

    Posts : 159
    Join date : 17/02/2011
    Age : 24
    Location : Perak/Melaka

    Re: New LC 135 2011

    Post  wan7104 on Mon Feb 21, 2011 8:10 pm

    sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha

    Man4822
    Sr. Member
    Sr. Member

    Posts : 112
    Join date : 19/02/2011

    Re: New LC 135 2011

    Post  Man4822 on Fri Feb 25, 2011 3:21 am

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    cheers cheers

    Mede7912
    Jr. Member
    Jr. Member

    Posts : 43
    Join date : 19/02/2011
    Age : 26
    Location : Seputeh

    Re: New LC 135 2011

    Post  Mede7912 on Fri Feb 25, 2011 4:33 am

    wan7104 wrote:sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha

    tengah RnD kot.. rabbit

    appolo23
    Moderators
    Moderators

    Posts : 212
    Join date : 17/01/2011
    Age : 94
    Location : kg pandan

    Re: New LC 135 2011

    Post  appolo23 on Sun Feb 27, 2011 10:19 am

    wan7104 wrote:sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha




    sabar la bro... aku pon tengah tunggu nie.... hehehehe tapi tue la... berapa lama kah lagi.... hmmmmmm tunggu jer la


    _________________
    [You must be registered and logged in to see this image.]
    Ninja KRR ZX150 Special Edition's (belalang tempur) own by appolo23
    facebook address [You must be registered and logged in to see this link.]

    pak
    Moderators
    Moderators

    Posts : 223
    Join date : 25/01/2011
    Location : Melaka

    Re: New LC 135 2011

    Post  pak on Sun Feb 27, 2011 9:04 pm

    appolo23 wrote:
    wan7104 wrote:sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha




    sabar la bro... aku pon tengah tunggu nie.... hehehehe tapi tue la... berapa lama kah lagi.... hmmmmmm tunggu jer la
    mau agkat LC baru nie ke??

    Man4822
    Sr. Member
    Sr. Member

    Posts : 112
    Join date : 19/02/2011

    Re: New LC 135 2011

    Post  Man4822 on Sun Feb 27, 2011 9:37 pm

    tak lama dah..

    awl bulan 3 keluar la kot..

    appolo23
    Moderators
    Moderators

    Posts : 212
    Join date : 17/01/2011
    Age : 94
    Location : kg pandan

    Re: New LC 135 2011

    Post  appolo23 on Mon Feb 28, 2011 12:28 pm

    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    wan7104 wrote:sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha




    sabar la bro... aku pon tengah tunggu nie.... hehehehe tapi tue la... berapa lama kah lagi.... hmmmmmm tunggu jer la
    mau agkat LC baru nie ke??



    ko biar betol pak... Mane larat aku nak angkat moto tue... Pinggang nak pakai lama.... Ahahahahaha(gurau je jgn mare) kalau jadi memang aku nak amik moto nie... Aku tunggu bonus kuar... Haaaa baru leh angkat ini motor.... rabbit rabbit rabbit


    _________________
    [You must be registered and logged in to see this image.]
    Ninja KRR ZX150 Special Edition's (belalang tempur) own by appolo23
    facebook address [You must be registered and logged in to see this link.]

    pak
    Moderators
    Moderators

    Posts : 223
    Join date : 25/01/2011
    Location : Melaka

    Re: New LC 135 2011

    Post  pak on Mon Feb 28, 2011 6:21 pm

    appolo23 wrote:
    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    wan7104 wrote:sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha




    sabar la bro... aku pon tengah tunggu nie.... hehehehe tapi tue la... berapa lama kah lagi.... hmmmmmm tunggu jer la
    mau agkat LC baru nie ke??



    ko biar betol pak... Mane larat aku nak angkat moto tue... Pinggang nak pakai lama.... Ahahahahaha(gurau je jgn mare) kalau jadi memang aku nak amik moto nie... Aku tunggu bonus kuar... Haaaa baru leh angkat ini motor.... rabbit rabbit rabbit
    alaaa...biasa la 2 org malaysia...guna pekataan 'angkat'...
    wave ko nak tolak ke??

    spockret
    Support Team
    Support Team

    Posts : 107
    Join date : 19/02/2011
    Age : 62
    Location : tak tentu

    Re: New LC 135 2011

    Post  spockret on Mon Feb 28, 2011 6:25 pm

    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    wan7104 wrote:sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha




    sabar la bro... aku pon tengah tunggu nie.... hehehehe tapi tue la... berapa lama kah lagi.... hmmmmmm tunggu jer la
    mau agkat LC baru nie ke??



    ko biar betol pak... Mane larat aku nak angkat moto tue... Pinggang nak pakai lama.... Ahahahahaha(gurau je jgn mare) kalau jadi memang aku nak amik moto nie... Aku tunggu bonus kuar... Haaaa baru leh angkat ini motor.... rabbit rabbit rabbit
    alaaa...biasa la 2 org malaysia...guna pekataan 'angkat'...
    wave ko nak tolak ke??


    tak tolak wave tu tapi bagi kawan2 pakai kot hahaha

    pak
    Moderators
    Moderators

    Posts : 223
    Join date : 25/01/2011
    Location : Melaka

    Re: New LC 135 2011

    Post  pak on Mon Feb 28, 2011 6:28 pm

    spockret wrote:
    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    wan7104 wrote:sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha




    sabar la bro... aku pon tengah tunggu nie.... hehehehe tapi tue la... berapa lama kah lagi.... hmmmmmm tunggu jer la
    mau agkat LC baru nie ke??



    ko biar betol pak... Mane larat aku nak angkat moto tue... Pinggang nak pakai lama.... Ahahahahaha(gurau je jgn mare) kalau jadi memang aku nak amik moto nie... Aku tunggu bonus kuar... Haaaa baru leh angkat ini motor.... rabbit rabbit rabbit
    alaaa...biasa la 2 org malaysia...guna pekataan 'angkat'...
    wave ko nak tolak ke??


    tak tolak wave tu tapi bagi kawan2 pakai kot hahaha
    hahaha...gilak murah hati kwn kita nie...

    spockret
    Support Team
    Support Team

    Posts : 107
    Join date : 19/02/2011
    Age : 62
    Location : tak tentu

    Re: New LC 135 2011

    Post  spockret on Mon Feb 28, 2011 6:33 pm

    pak wrote:
    spockret wrote:
    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    wan7104 wrote:sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha




    sabar la bro... aku pon tengah tunggu nie.... hehehehe tapi tue la... berapa lama kah lagi.... hmmmmmm tunggu jer la
    mau agkat LC baru nie ke??



    ko biar betol pak... Mane larat aku nak angkat moto tue... Pinggang nak pakai lama.... Ahahahahaha(gurau je jgn mare) kalau jadi memang aku nak amik moto nie... Aku tunggu bonus kuar... Haaaa baru leh angkat ini motor.... rabbit rabbit rabbit
    alaaa...biasa la 2 org malaysia...guna pekataan 'angkat'...
    wave ko nak tolak ke??


    tak tolak wave tu tapi bagi kawan2 pakai kot hahaha
    hahaha...gilak murah hati kwn kita nie...


    hahaha ada yang kena langgar dengan wave jap lagi ni

    pak
    Moderators
    Moderators

    Posts : 223
    Join date : 25/01/2011
    Location : Melaka

    Re: New LC 135 2011

    Post  pak on Mon Feb 28, 2011 9:07 pm

    spockret wrote:
    pak wrote:
    spockret wrote:
    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    wan7104 wrote:sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha




    sabar la bro... aku pon tengah tunggu nie.... hehehehe tapi tue la... berapa lama kah lagi.... hmmmmmm tunggu jer la
    mau agkat LC baru nie ke??



    ko biar betol pak... Mane larat aku nak angkat moto tue... Pinggang nak pakai lama.... Ahahahahaha(gurau je jgn mare) kalau jadi memang aku nak amik moto nie... Aku tunggu bonus kuar... Haaaa baru leh angkat ini motor.... rabbit rabbit rabbit
    alaaa...biasa la 2 org malaysia...guna pekataan 'angkat'...
    wave ko nak tolak ke??


    tak tolak wave tu tapi bagi kawan2 pakai kot hahaha
    hahaha...gilak murah hati kwn kita nie...


    hahaha ada yang kena langgar dengan wave jap lagi ni
    kte mampu ke tepi je..xmampu nak lawan balik...

    arelifea
    Moderators
    Moderators

    Posts : 388
    Join date : 25/01/2011
    Age : 26
    Location : KL :: Wilayah :: Selangor

    Re: New LC 135 2011

    Post  arelifea on Tue Mar 01, 2011 9:02 am

    spockret wrote:
    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    pak wrote:
    appolo23 wrote:
    wan7104 wrote:sebab ape malaysia x release n x jual lagi???? haaaaaa! yang itu yang kite x tahu...haha




    sabar la bro... aku pon tengah tunggu nie.... hehehehe tapi tue la... berapa lama kah lagi.... hmmmmmm tunggu jer la
    mau agkat LC baru nie ke??



    ko biar betol pak... Mane larat aku nak angkat moto tue... Pinggang nak pakai lama.... Ahahahahaha(gurau je jgn mare) kalau jadi memang aku nak amik moto nie... Aku tunggu bonus kuar... Haaaa baru leh angkat ini motor.... rabbit rabbit rabbit
    alaaa...biasa la 2 org malaysia...guna pekataan 'angkat'...
    wave ko nak tolak ke??


    tak tolak wave tu tapi bagi kawan2 pakai kot hahaha


    a'ah... wave appolo tuh mmg KAWAN2 punye.. hahaaha ;P jgn marah appolo.. kikiki


    _________________
    HONDA WAVE [You must be registered and logged in to see this image.] THE POWER OF DREAM

    qwerty
    Jr. Member
    Jr. Member

    Posts : 26
    Join date : 12/09/2011
    Age : 28
    Location : simpang empat-petaling jaya

    lawak3

    Post  qwerty on Mon Sep 12, 2011 2:47 am

    Majestie wrote:
    ameerul90 wrote:LC yg baru nih nmpak garang~~
    grrrr~~~ Evil or Very Mad

    ape lagi... keluar je kebas ler.. dah ler 5 speed.. HuH mesti leh kerjar rxz nie...
    ........rxz ak rse kering tuti dia hahaha

    qwerty
    Jr. Member
    Jr. Member

    Posts : 26
    Join date : 12/09/2011
    Age : 28
    Location : simpang empat-petaling jaya

    Re: New LC 135 2011

    Post  qwerty on Fri Oct 07, 2011 4:08 am

    ak tngh tunggu dia pnyer brng after market Evil or Very Mad

    Majestie
    Support Team
    Support Team

    Posts : 451
    Join date : 15/01/2011
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur / KgB

    Re: New LC 135 2011

    Post  Majestie on Thu Oct 13, 2011 7:09 pm

    qwerty wrote:
    Majestie wrote:
    ameerul90 wrote:LC yg baru nih nmpak garang~~
    grrrr~~~ Evil or Very Mad

    ape lagi... keluar je kebas ler.. dah ler 5 speed.. HuH mesti leh kerjar rxz nie...
    ........rxz ak rse kering tuti dia hahaha

    hallo2 jgn beli lc 5 speed baru.. cam rugi je full speed 120.. kelajuan sama dgn lc es model lama... dah ler mahal..

    EpitLC
    Sr. Member
    Sr. Member

    Posts : 187
    Join date : 17/01/2011
    Age : 35
    Location : Damansara Damai

    Re: New LC 135 2011

    Post  EpitLC on Thu Oct 13, 2011 7:12 pm

    Majestie wrote:
    qwerty wrote:
    Majestie wrote:
    ameerul90 wrote:LC yg baru nih nmpak garang~~
    grrrr~~~ Evil or Very Mad

    ape lagi... keluar je kebas ler.. dah ler 5 speed.. HuH mesti leh kerjar rxz nie...
    ........rxz ak rse kering tuti dia hahaha

    hallo2 jgn beli lc 5 speed baru.. cam rugi je full speed 120.. kelajuan sama dgn lc es model lama... dah ler mahal..

    peduli kami nk jgk lc bru...Razz

    EpitLC
    Sr. Member
    Sr. Member

    Posts : 187
    Join date : 17/01/2011
    Age : 35
    Location : Damansara Damai

    Re: New LC 135 2011

    Post  EpitLC on Thu Oct 13, 2011 7:18 pm

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    Saya suka sama gp Edition
    kecantikan yang memuaskan... tpi kelajuan hampeh...

    5saL
    Support Team
    Support Team

    Posts : 81
    Join date : 16/01/2011
    Location : KGB Aq Di SiNi..

    Re: New LC 135 2011

    Post  5saL on Sat Oct 15, 2011 2:38 am

    EpitLC wrote:
    [You must be registered and logged in to see this image.]

    Saya suka sama gp Edition
    kecantikan yang memuaskan... tpi kelajuan hampeh...


    xpe..kelajuan kita boleh ubahkan sendiri..klu harap kilang punya mmg x dapatlah nak pergi jauh lagi..ape² pun memang smart moto 135LC GP EDITION ni..

    qwerty
    Jr. Member
    Jr. Member

    Posts : 26
    Join date : 12/09/2011
    Age : 28
    Location : simpang empat-petaling jaya

    Re: New LC 135 2011

    Post  qwerty on Wed Oct 19, 2011 4:43 am

    5sai wrote:
    EpitLC wrote:
    [You must be registered and logged in to see this image.]

    Saya suka sama gp Edition
    kecantikan yang memuaskan... tpi kelajuan hampeh...


    xpe..kelajuan kita boleh ubahkan sendiri..klu harap kilang punya mmg x dapatlah nak pergi jauh lagi..ape² pun memang smart moto 135LC GP EDITION ni..

    ak setuju....sbb ak teringin nkkn coversetnyer..

    Majestie
    Support Team
    Support Team

    Posts : 451
    Join date : 15/01/2011
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur / KgB

    Re: New LC 135 2011

    Post  Majestie on Wed Oct 19, 2011 8:05 am

    salam..
    maaf mencelah.... aikk qwerty.. tu kat avatar ko tu bukan moto ko ke?
    tapi klau dapat ini lc mmg sodap.. garang siot coverset die..
    agak2 lc gp ni bape rage?

    Sponsored content

    Re: New LC 135 2011

    Post  Sponsored content Today at 12:16 pm


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 12:16 pm