Log in

I forgot my password

Latest topics

» Yamaha 125Z and 125ZR v1
Fri Oct 10, 2014 5:13 am by kurosaki

» aktif lagi dok mmc ni,
Tue Oct 09, 2012 3:30 am by kalatong91

» CDI - Capacitor Discharge Ignition [TOYOL KECIK]
Tue Oct 09, 2012 3:27 am by kalatong91

» adoi... den terkono...
Mon Sep 17, 2012 4:54 am by kalatong91

» YAMAHA LC 2011 V2 ( SS-4 Speed & ES-5 Speed )
Mon Jun 04, 2012 8:24 pm by reza

» ucapan takziah kepada keluarga wadi dan farah diatas pemergian anak mereka
Tue May 22, 2012 4:59 am by Majestie

» New Event KonvOI SunGaI...!!!!
Tue May 15, 2012 2:27 pm by blackyBEAR

» konvoi picnic at chamang bentong pahan 1 may 2012
Mon May 14, 2012 3:33 am by arelifea

» Konvoi Cub Prix 26 & 27 Mei
Fri May 11, 2012 1:58 am by arelifea

» ~SANTAI RIDE CUTI HARI PEKERJA TO CHAMANG WATERFALL~
Wed May 09, 2012 9:33 am by arelifea

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Who is online?

In total there are 9 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 9 Guests

None


[ View the whole list ]


Most users ever online was 50 on Thu Jun 07, 2012 10:14 am

Statistics

Our users have posted a total of 4207 messages in 413 subjects

We have 270 registered users

The newest registered user is utad2


    (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Share

    arelifea
    Moderators
    Moderators

    Posts : 388
    Join date : 25/01/2011
    Age : 26
    Location : KL :: Wilayah :: Selangor

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  arelifea on Sat Aug 06, 2011 2:14 am

    WhiteWolf wrote:
    nas2011 wrote:salam kawan2 sorry sy tidak dapat hadir ke konvoi tersebut.. kerana orang tua sy kurang sihat pada masa itu...

    maaf sbb tak inform pada zizo sbb tak jd pegi..
    ape2 pun mmc still the best Smile

    tak per lah nas... most importent is Family 1st..
    kami disini ok jer.. tak jadi masalah pon.. janji progrem yang di rancang berjalan dengan lancar walaupon ada perkara yang tak diingini berlaku.. tapi kami cube yang terbaik.. naxt time k.. kamu mesti ikot...

    pada yang lain2 tak ikot, harap lepas nih luang2 kan lah mase anda untuk ride bersama... insyaallah..

    btol3. ramai kn lg. kalau da 112 biji yg pegi lg syok ma. bru layan Wink jom ramai2 pegi ride lpas ni plak. jgn skit2 je. tara syiokk


    _________________
    HONDA WAVE Twisted Evil THE POWER OF DREAM

    zizo
    Administrator
    Administrator

    Posts : 221
    Join date : 14/01/2011
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur / Ipoh

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  zizo on Sat Aug 06, 2011 10:18 am

    arelifea wrote:
    WhiteWolf wrote:
    nas2011 wrote:salam kawan2 sorry sy tidak dapat hadir ke konvoi tersebut.. kerana orang tua sy kurang sihat pada masa itu...

    maaf sbb tak inform pada zizo sbb tak jd pegi..
    ape2 pun mmc still the best Smile

    tak per lah nas... most importent is Family 1st..
    kami disini ok jer.. tak jadi masalah pon.. janji progrem yang di rancang berjalan dengan lancar walaupon ada perkara yang tak diingini berlaku.. tapi kami cube yang terbaik.. naxt time k.. kamu mesti ikot...

    pada yang lain2 tak ikot, harap lepas nih luang2 kan lah mase anda untuk ride bersama... insyaallah..

    btol3. ramai kn lg. kalau da 112 biji yg pegi lg syok ma. bru layan Wink jom ramai2 pegi ride lpas ni plak. jgn skit2 je. tara syiokk
    assalamulaikum.

    insyallah boleh ramai lagi dari skarang bila bwat ride nnt..
    harap2 semua dapat hadir ke konvoi baru kita nnt... Smile


    _________________

    arelifea
    Moderators
    Moderators

    Posts : 388
    Join date : 25/01/2011
    Age : 26
    Location : KL :: Wilayah :: Selangor

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  arelifea on Sun Aug 07, 2011 12:16 am

    Slide show coming soon.
    tp video corner xdpt nk edit. video terbalik plak. xtau mcm mane nk rotate. xde software. aiyaaa


    _________________
    HONDA WAVE Twisted Evil THE POWER OF DREAM

    arelifea
    Moderators
    Moderators

    Posts : 388
    Join date : 25/01/2011
    Age : 26
    Location : KL :: Wilayah :: Selangor

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  arelifea on Sun Aug 07, 2011 11:09 pm

    arelifea wrote:Slide show coming soon.
    tp video corner xdpt nk edit. video terbalik plak. xtau mcm mane nk rotate. xde software. aiyaaa


    video da upload di page 1 bwh smue gmbr. tp kureng memuaskan. maybe ide next time lg bgus kot. Wink byk software bru nk download. huhu


    _________________
    HONDA WAVE Twisted Evil THE POWER OF DREAM

    125Z
    Jr. Member
    Jr. Member

    Posts : 53
    Join date : 13/02/2011
    Age : 31
    Location : Perlis

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  125Z on Tue Aug 09, 2011 3:06 am

    wahhh.. rmainya yg konvoi ke cameron.. good2

    Majestie
    Support Team
    Support Team

    Posts : 451
    Join date : 15/01/2011
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur / KgB

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  Majestie on Wed Aug 10, 2011 10:21 pm

    thank you abe alifea.. sbb bwat video dalam youtube. Smile

    WhiteWolf
    Support Team
    Support Team

    Posts : 219
    Join date : 16/01/2011
    Age : 31
    Location : kg baru

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  WhiteWolf on Thu Aug 11, 2011 8:19 pm

    Alife atau Wan7104

    aku nak tengok video yang korang amik time kami semue ngan conner... masukan kat dalam FB ker... bleh kami intai2... haizzzz.... plzzz

    arelifea
    Moderators
    Moderators

    Posts : 388
    Join date : 25/01/2011
    Age : 26
    Location : KL :: Wilayah :: Selangor

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  arelifea on Thu Aug 11, 2011 11:19 pm

    WhiteWolf wrote:Alife atau Wan7104

    aku nak tengok video yang korang amik time kami semue ngan conner... masukan kat dalam FB ker... bleh kami intai2... haizzzz.... plzzz


    sori bro. aq bkn xnk upload. rase menyesal je kang. kabur xnmpk sgt. nk tgk yg clear bru best.
    xpe, next ride, sesi mengcorner ada lg. kot la Razz peace

    chow dlu. mau solat ler


    _________________
    HONDA WAVE Twisted Evil THE POWER OF DREAM

    WhiteWolf
    Support Team
    Support Team

    Posts : 219
    Join date : 16/01/2011
    Age : 31
    Location : kg baru

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  WhiteWolf on Fri Aug 12, 2011 1:31 am

    arelifea wrote:
    WhiteWolf wrote:Alife atau Wan7104

    aku nak tengok video yang korang amik time kami semue ngan conner... masukan kat dalam FB ker... bleh kami intai2... haizzzz.... plzzz


    sori bro. aq bkn xnk upload. rase menyesal je kang. kabur xnmpk sgt. nk tgk yg clear bru best.
    xpe, next ride, sesi mengcorner ada lg. kot la Razz peace

    chow dlu. mau solat ler

    petang karang aku nak Bluetot ngan kau video tuh... tak kire!~ bounce

    arelifea
    Moderators
    Moderators

    Posts : 388
    Join date : 25/01/2011
    Age : 26
    Location : KL :: Wilayah :: Selangor

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  arelifea on Mon Aug 15, 2011 4:35 pm

    WhiteWolf wrote:
    arelifea wrote:
    WhiteWolf wrote:Alife atau Wan7104

    aku nak tengok video yang korang amik time kami semue ngan conner... masukan kat dalam FB ker... bleh kami intai2... haizzzz.... plzzz


    sori bro. aq bkn xnk upload. rase menyesal je kang. kabur xnmpk sgt. nk tgk yg clear bru best.
    xpe, next ride, sesi mengcorner ada lg. kot la Razz peace

    chow dlu. mau solat ler

    petang karang aku nak Bluetot ngan kau video tuh... tak kire!~ bounce

    hahaha nxt time jumpe la ek den kasi blututt


    _________________
    HONDA WAVE Twisted Evil THE POWER OF DREAM

    WhiteWolf
    Support Team
    Support Team

    Posts : 219
    Join date : 16/01/2011
    Age : 31
    Location : kg baru

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  WhiteWolf on Mon Aug 15, 2011 7:35 pm

    arelifea wrote:
    WhiteWolf wrote:
    arelifea wrote:
    WhiteWolf wrote:Alife atau Wan7104

    aku nak tengok video yang korang amik time kami semue ngan conner... masukan kat dalam FB ker... bleh kami intai2... haizzzz.... plzzz


    sori bro. aq bkn xnk upload. rase menyesal je kang. kabur xnmpk sgt. nk tgk yg clear bru best.
    xpe, next ride, sesi mengcorner ada lg. kot la Razz peace

    chow dlu. mau solat ler

    petang karang aku nak Bluetot ngan kau video tuh... tak kire!~ bounce

    hahaha nxt time jumpe la ek den kasi blututt

    Ah kau arelife.. sembang jer.. kate nak bluetut.. tibe2 video tuh kat dalam pen Drive plak.. poyo ar..!! Kemut!

    appolo23
    Moderators
    Moderators

    Posts : 212
    Join date : 17/01/2011
    Age : 94
    Location : kg pandan

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  appolo23 on Tue Aug 16, 2011 8:51 am

    terbaik!!!!! cheers cheers cheers cheers


    _________________

    Ninja KRR ZX150 Special Edition's (belalang tempur) own by appolo23
    facebook address www.facebook.com/appolo23

    arelifea
    Moderators
    Moderators

    Posts : 388
    Join date : 25/01/2011
    Age : 26
    Location : KL :: Wilayah :: Selangor

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  arelifea on Thu Aug 18, 2011 12:46 pm

    hahaha jgn mara der.. nnti mlm 28 lepak2 sume video aq bg ok Wink


    _________________
    HONDA WAVE Twisted Evil THE POWER OF DREAM

    wan7104
    Support Team
    Support Team

    Posts : 159
    Join date : 17/02/2011
    Age : 24
    Location : Perak/Melaka

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  wan7104 on Fri Aug 19, 2011 2:38 am

    WhiteWolf wrote:Alife atau Wan7104

    aku nak tengok video yang korang amik time kami semue ngan conner... masukan kat dalam FB ker... bleh kami intai2... haizzzz.... plzzz
    aq pun same..bape saat je pun sbb pastu aq join korg..angle pun x cantik..sorry la ye..

    WhiteWolf
    Support Team
    Support Team

    Posts : 219
    Join date : 16/01/2011
    Age : 31
    Location : kg baru

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  WhiteWolf on Mon Aug 22, 2011 12:47 am

    wan7104 wrote:
    WhiteWolf wrote:Alife atau Wan7104

    aku nak tengok video yang korang amik time kami semue ngan conner... masukan kat dalam FB ker... bleh kami intai2... haizzzz.... plzzz
    aq pun same..bape saat je pun sbb pastu aq join korg..angle pun x cantik..sorry la ye..

    hrmm ye lah... ader2 je kau nye alasan wan..

    zizo
    Administrator
    Administrator

    Posts : 221
    Join date : 14/01/2011
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur / Ipoh

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  zizo on Mon Aug 22, 2011 1:09 am

    Terima kasih kerana join ke konvoi kami.

    Topic Lock.


    _________________

    Sponsored content

    Re: (LOCK) RiDe To CAMeRoN HighLanD

    Post  Sponsored content Today at 12:48 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 12:48 pm