Log in

I forgot my password

Latest topics

» Yamaha 125Z and 125ZR v1
Fri Oct 10, 2014 5:13 am by kurosaki

» aktif lagi dok mmc ni,
Tue Oct 09, 2012 3:30 am by kalatong91

» CDI - Capacitor Discharge Ignition [TOYOL KECIK]
Tue Oct 09, 2012 3:27 am by kalatong91

» adoi... den terkono...
Mon Sep 17, 2012 4:54 am by kalatong91

» YAMAHA LC 2011 V2 ( SS-4 Speed & ES-5 Speed )
Mon Jun 04, 2012 8:24 pm by reza

» ucapan takziah kepada keluarga wadi dan farah diatas pemergian anak mereka
Tue May 22, 2012 4:59 am by Majestie

» New Event KonvOI SunGaI...!!!!
Tue May 15, 2012 2:27 pm by blackyBEAR

» konvoi picnic at chamang bentong pahan 1 may 2012
Mon May 14, 2012 3:33 am by arelifea

» Konvoi Cub Prix 26 & 27 Mei
Fri May 11, 2012 1:58 am by arelifea

» ~SANTAI RIDE CUTI HARI PEKERJA TO CHAMANG WATERFALL~
Wed May 09, 2012 9:33 am by arelifea

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Who is online?

In total there are 9 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 9 Guests

None


[ View the whole list ]


Most users ever online was 50 on Thu Jun 07, 2012 10:14 am

Statistics

Our users have posted a total of 4207 messages in 413 subjects

We have 270 registered users

The newest registered user is utad2


    undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Share

    Poll

    Harga Tiket MotoGP + Harga Konvoi

    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 11 ]
    85% [85%] 
    [ 1 ]
    8% [8%] 
    [ 1 ]
    7% [7%] 

    Total Votes: 13

    appolo23
    Moderators
    Moderators

    Posts : 212
    Join date : 17/01/2011
    Age : 94
    Location : kg pandan

    undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  appolo23 on Tue Aug 23, 2011 10:51 am

    untuk memeriksa Harga Tiket sila klik disini http://www.sepangcircuit.com/eticket/motogp/

    untuk melihat dimana anda akan berada nanti sila klik disini http://www.sepangcircuit.com/node/84



    *undian yang mana paling tinggi akan menjadi pilihan pihak pengurusan

    *pihak pengurusan akan menentukan harga yang dicas kan kepada semua ahli mmc (yang ingin pergi sahaja)mengikut mejoriti undian

    *sesiapa yang ingin membuat sebarang pembayaran boleh berhubung dengan WhiteWolf selaku Bendahari MMC club

    *Harga tiket dan harga Konvoi akan berubah2 pada masa akan datang nanti akan diberi tahu kelak

    *sebarang Pertanyaan Boleh Post disini....


    Dari Pihak Pengurusan


    Last edited by appolo23 on Tue Aug 23, 2011 12:41 pm; edited 2 times in total


    _________________

    Ninja KRR ZX150 Special Edition's (belalang tempur) own by appolo23
    facebook address www.facebook.com/appolo23

    125Z
    Jr. Member
    Jr. Member

    Posts : 53
    Join date : 13/02/2011
    Age : 31
    Location : Perlis

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  125Z on Tue Aug 23, 2011 7:03 pm

    poll gelap....
    nasib baik ako tarik..

    WhiteWolf
    Support Team
    Support Team

    Posts : 219
    Join date : 16/01/2011
    Age : 31
    Location : kg baru

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  WhiteWolf on Tue Aug 23, 2011 8:07 pm

    macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...

    zizo
    Administrator
    Administrator

    Posts : 221
    Join date : 14/01/2011
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur / Ipoh

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  zizo on Tue Aug 23, 2011 8:41 pm

    WhiteWolf wrote:macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...

    Amaran.
    Sila jaga bahasa anda ketika di dalam forum.


    _________________

    EpitLC
    Sr. Member
    Sr. Member

    Posts : 187
    Join date : 17/01/2011
    Age : 35
    Location : Damansara Damai

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  EpitLC on Tue Aug 23, 2011 9:02 pm

    zizo wrote:
    WhiteWolf wrote:macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...

    Amaran.
    Sila jaga bahasa anda ketika di dalam forum.

    admin sdh sound.
    aku dah vote.

    5saL
    Support Team
    Support Team

    Posts : 81
    Join date : 16/01/2011
    Location : KGB Aq Di SiNi..

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  5saL on Tue Aug 23, 2011 9:21 pm

    WhiteWolf wrote:macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...




    SILA BACA RUANGAN INI SEBENTAR
    ( http://www.1-mmc.com/t1-peraturan-dan-etika-forum-malaysian-motorcycle-community )
    TERIMA KASIH..

    reza
    Moderators
    Moderators

    Posts : 218
    Join date : 12/06/2011
    Age : 29
    Location : Kg.Baru, KLfornia

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  reza on Tue Aug 23, 2011 9:48 pm

    EpitLC wrote:
    zizo wrote:
    WhiteWolf wrote:macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...

    Amaran.
    Sila jaga bahasa anda ketika di dalam forum.

    admin sdh sound.
    aku dah vote.

    law nk vote knew pkai IC x ? kew dh update pkai biomatrix bounce

    EpitLC
    Sr. Member
    Sr. Member

    Posts : 187
    Join date : 17/01/2011
    Age : 35
    Location : Damansara Damai

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  EpitLC on Tue Aug 23, 2011 10:06 pm

    reza wrote:
    EpitLC wrote:
    zizo wrote:
    WhiteWolf wrote:macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...

    Amaran.
    Sila jaga bahasa anda ketika di dalam forum.

    admin sdh sound.
    aku dah vote.

    law nk vote knew pkai IC x ? kew dh update pkai biomatrix bounce

    hehe.. x prlu... klik shaja di bhagian atas tu. Smile

    appolo23
    Moderators
    Moderators

    Posts : 212
    Join date : 17/01/2011
    Age : 94
    Location : kg pandan

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  appolo23 on Wed Aug 24, 2011 1:53 am

    WhiteWolf wrote:macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...

    mane aku tau nak jadi mcm tue....zzzzz aku da tinggal kan pesanan kat chatbox... g la baca


    _________________

    Ninja KRR ZX150 Special Edition's (belalang tempur) own by appolo23
    facebook address www.facebook.com/appolo23

    appolo23
    Moderators
    Moderators

    Posts : 212
    Join date : 17/01/2011
    Age : 94
    Location : kg pandan

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  appolo23 on Wed Aug 24, 2011 2:02 am

    reza wrote:
    EpitLC wrote:
    zizo wrote:
    WhiteWolf wrote:macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...

    Amaran.
    Sila jaga bahasa anda ketika di dalam forum.

    admin sdh sound.
    aku dah vote.

    law nk vote knew pkai IC x ? kew dh update pkai biomatrix bounce

    klik jer bro mane2 aku tak tau asal blank pulak ruangan poll tue... zzzz


    _________________

    Ninja KRR ZX150 Special Edition's (belalang tempur) own by appolo23
    facebook address www.facebook.com/appolo23

    reza
    Moderators
    Moderators

    Posts : 218
    Join date : 12/06/2011
    Age : 29
    Location : Kg.Baru, KLfornia

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  reza on Wed Aug 24, 2011 3:36 am

    appolo23 wrote:
    reza wrote:
    EpitLC wrote:
    zizo wrote:
    WhiteWolf wrote:macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...

    Amaran.
    Sila jaga bahasa anda ketika di dalam forum.

    admin sdh sound.
    aku dah vote.

    law nk vote knew pkai IC x ? kew dh update pkai biomatrix bounce

    klik jer bro mane2 aku tak tau asal blank pulak ruangan poll tue... zzzz


    ok jew aku nk vote tdi bro, mmybe system ada problem kot... don't worry, it's not a big issue.. tongue

    Majestie
    Support Team
    Support Team

    Posts : 451
    Join date : 15/01/2011
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur / KgB

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  Majestie on Wed Aug 24, 2011 7:55 am

    reza wrote:
    appolo23 wrote:
    reza wrote:
    EpitLC wrote:
    zizo wrote:
    WhiteWolf wrote:macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...

    Amaran.
    Sila jaga bahasa anda ketika di dalam forum.

    admin sdh sound.
    aku dah vote.

    law nk vote knew pkai IC x ? kew dh update pkai biomatrix bounce

    klik jer bro mane2 aku tak tau asal blank pulak ruangan poll tue... zzzz


    ok jew aku nk vote tdi bro, mmybe system ada problem kot... don't worry, it's not a big issue.. tongue

    amboi..!!! voting please.. jgn lupe.. Razz aku dah vote..

    5saL
    Support Team
    Support Team

    Posts : 81
    Join date : 16/01/2011
    Location : KGB Aq Di SiNi..

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  5saL on Fri Sep 02, 2011 3:03 am

    Majestie wrote:
    reza wrote:
    appolo23 wrote:
    reza wrote:
    EpitLC wrote:
    zizo wrote:
    WhiteWolf wrote:macam maner nak vote?? pelik2 la kau nih macha...

    Amaran.
    Sila jaga bahasa anda ketika di dalam forum.

    admin sdh sound.
    aku dah vote.

    law nk vote knew pkai IC x ? kew dh update pkai biomatrix bounce

    klik jer bro mane2 aku tak tau asal blank pulak ruangan poll tue... zzzz


    ok jew aku nk vote tdi bro, mmybe system ada problem kot... don't worry, it's not a big issue.. tongue

    amboi..!!! voting please.. jgn lupe.. Razz aku dah vote..

    aq ikut sahaja...tp klu boleh biar yg dapat baju ngan topi sekali..baru ada nmpk skit..

    125xULtimo
    Jr. Member
    Jr. Member

    Posts : 282
    Join date : 03/08/2011
    Age : 21
    Location : Rumahku

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  125xULtimo on Wed Sep 07, 2011 11:45 pm

    xleh nk vote sbb satu pon x mmpu.. haha.. aq tggu korg kt pntu msok, korg masok, aq dok luar.. ok x? haha

    125Z
    Jr. Member
    Jr. Member

    Posts : 53
    Join date : 13/02/2011
    Age : 31
    Location : Perlis

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  125Z on Thu Sep 08, 2011 1:02 am

    125xULtimo wrote:xleh nk vote sbb satu pon x mmpu.. haha.. aq tggu korg kt pntu msok, korg masok, aq dok luar.. ok x? haha

    pergg jgn la itu mcm bro.. sadis gua membacanya Sad

    arelifea
    Moderators
    Moderators

    Posts : 388
    Join date : 25/01/2011
    Age : 26
    Location : KL :: Wilayah :: Selangor

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  arelifea on Sat Sep 10, 2011 7:42 pm

    dgr2 crite, byk budak2 under club yamaha yg pergi..
    lebih ribu2 jugak coz dorang combine club2 ni, then konvoi under yamaha.
    adoi penoh ngn yamaha je t.
    geram2


    _________________
    HONDA WAVE Twisted Evil THE POWER OF DREAM

    reza
    Moderators
    Moderators

    Posts : 218
    Join date : 12/06/2011
    Age : 29
    Location : Kg.Baru, KLfornia

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  reza on Mon Sep 12, 2011 3:51 am

    arelifea wrote:dgr2 crite, byk budak2 under club yamaha yg pergi..
    lebih ribu2 jugak coz dorang combine club2 ni, then konvoi under yamaha.
    adoi penoh ngn yamaha je t.
    geram2

    so 1st come... 1st serve...
    Moto GP kn... x kisah la dorank under yamaha,
    yang penting group kita

    ~Hari Ini Dalam Sejarah Moto GP 2011~

    ayie_3845

    Posts : 31
    Join date : 12/09/2011
    Age : 25
    Location : Kuala Lumpur

    ohhh

    Post  ayie_3845 on Mon Sep 12, 2011 10:35 am

    bile nie... brape harge???

    aku rase Rm300 sorg cukup la....

    Majestie
    Support Team
    Support Team

    Posts : 451
    Join date : 15/01/2011
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur / KgB

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  Majestie on Mon Sep 12, 2011 7:47 pm

    ayie_3845 wrote:bile nie... brape harge???

    aku rase Rm300 sorg cukup la....

    rm300 perggg tak sampai pun harge mcm tu bro..
    bajet sume baru rm150

    tarikh pi 22 23 oct ni

    ayie_3845

    Posts : 31
    Join date : 12/09/2011
    Age : 25
    Location : Kuala Lumpur

    Sdey nyer

    Post  ayie_3845 on Tue Sep 13, 2011 5:50 am

    hahaha... mne aku taw... xpena g konvoi kot... hahaha.. rase nyer xdpt la menyertai konvoi lg... keje da memanggil la bro... bro...

    125xULtimo
    Jr. Member
    Jr. Member

    Posts : 282
    Join date : 03/08/2011
    Age : 21
    Location : Rumahku

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  125xULtimo on Wed Sep 14, 2011 7:49 am

    reza wrote:so 1st come... 1st serve...
    Moto GP kn... x kisah la dorank under yamaha,
    yang penting group kita

    ~Hari Ini Dalam Sejarah Moto GP 2011~
    btol3.. Very Happy

    arelifea
    Moderators
    Moderators

    Posts : 388
    Join date : 25/01/2011
    Age : 26
    Location : KL :: Wilayah :: Selangor

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  arelifea on Wed Sep 14, 2011 9:03 am

    ayie_3845 wrote:bile nie... brape harge???

    aku rase Rm300 sorg cukup la....

    pergh nk byar yg rm150 ni pun tercungap2 lg. inikn rm300.. haha jwbnye x p la nnti..


    _________________
    HONDA WAVE Twisted Evil THE POWER OF DREAM

    pakdin89
    Jr. Member
    Jr. Member

    Posts : 34
    Join date : 20/01/2011

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  pakdin89 on Sat Sep 17, 2011 5:22 am

    aku dah vote

    appolo23
    Moderators
    Moderators

    Posts : 212
    Join date : 17/01/2011
    Age : 94
    Location : kg pandan

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  appolo23 on Mon Oct 03, 2011 6:43 pm

    Salam... Vote akan ditutup dlm masa 11 hari dari tarikh hari ini... Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dari mane2 mod atau sapporrt team.... Sekian terima kasih...


    _________________

    Ninja KRR ZX150 Special Edition's (belalang tempur) own by appolo23
    facebook address www.facebook.com/appolo23

    zizo
    Administrator
    Administrator

    Posts : 221
    Join date : 14/01/2011
    Age : 29
    Location : Kuala Lumpur / Ipoh

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  zizo on Tue Oct 04, 2011 2:41 am

    appolo23 wrote:Salam... Vote akan ditutup dlm masa 11 hari dari tarikh hari ini... Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dari mane2 mod atau sapporrt team.... Sekian terima kasih...

    ty abg moderator..
    lame x nampak bang.. busy ke? Razz


    _________________

    Sponsored content

    Re: undian harga tiket motoGp sepang pada 22-23 Oktober ini + Harga Konvoi ke Port dickson

    Post  Sponsored content Today at 12:48 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 12:48 pm