Log in

I forgot my password

Latest topics

» Yamaha 125Z and 125ZR v1
Fri Oct 10, 2014 5:13 am by kurosaki

» aktif lagi dok mmc ni,
Tue Oct 09, 2012 3:30 am by kalatong91

» CDI - Capacitor Discharge Ignition [TOYOL KECIK]
Tue Oct 09, 2012 3:27 am by kalatong91

» adoi... den terkono...
Mon Sep 17, 2012 4:54 am by kalatong91

» YAMAHA LC 2011 V2 ( SS-4 Speed & ES-5 Speed )
Mon Jun 04, 2012 8:24 pm by reza

» ucapan takziah kepada keluarga wadi dan farah diatas pemergian anak mereka
Tue May 22, 2012 4:59 am by Majestie

» New Event KonvOI SunGaI...!!!!
Tue May 15, 2012 2:27 pm by blackyBEAR

» konvoi picnic at chamang bentong pahan 1 may 2012
Mon May 14, 2012 3:33 am by arelifea

» Konvoi Cub Prix 26 & 27 Mei
Fri May 11, 2012 1:58 am by arelifea

» ~SANTAI RIDE CUTI HARI PEKERJA TO CHAMANG WATERFALL~
Wed May 09, 2012 9:33 am by arelifea

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Who is online?

In total there are 12 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 12 Guests

None


[ View the whole list ]


Most users ever online was 50 on Thu Jun 07, 2012 10:14 am

Statistics

Our users have posted a total of 4207 messages in 413 subjects

We have 270 registered users

The newest registered user is utad2


    sape tau bengkel kat mana best untuk setting suzuki panther??

    Share

    panther

    Posts : 3
    Join date : 22/07/2011

    sape tau bengkel kat mana best untuk setting suzuki panther??

    Post  panther on Fri Jul 22, 2011 2:07 am

    mencari bengkel dan pomen area shah alam untuk setting motor panther dan jual sparepartnya skali..harap sudi menolong

    EpitLC
    Sr. Member
    Sr. Member

    Posts : 187
    Join date : 17/01/2011
    Age : 35
    Location : Damansara Damai

    Re: sape tau bengkel kat mana best untuk setting suzuki panther??

    Post  EpitLC on Tue Jul 26, 2011 8:47 pm

    panther wrote:mencari bengkel dan pomen area shah alam untuk setting motor panther dan jual sparepartnya skali..harap sudi menolong

    salam.. sorry bro klau shah alam tak pasti..
    tapi klau nk ushah kat ole ole tu ade jugak bengkel.. area2 sane gak..
    pasal member dulu pernah antar panther dia kat sane..
    nnt klau ada aku kasi alamatnya..

    panther

    Posts : 3
    Join date : 22/07/2011

    Re: sape tau bengkel kat mana best untuk setting suzuki panther??

    Post  panther on Tue Jul 26, 2011 10:52 pm

    EpitLC wrote:
    panther wrote:mencari bengkel dan pomen area shah alam untuk setting motor panther dan jual sparepartnya skali..harap sudi menolong

    salam.. sorry bro klau shah alam tak pasti..
    tapi klau nk ushah kat ole ole tu ade jugak bengkel.. area2 sane gak..
    pasal member dulu pernah antar panther dia kat sane..
    nnt klau ada aku kasi alamatnya..

    harap diberi alamatnya secepat mungkin.....tak kisah la kat shah alam ke...atau dimana2 saja...asalkan dalam selangor

    EpitLC
    Sr. Member
    Sr. Member

    Posts : 187
    Join date : 17/01/2011
    Age : 35
    Location : Damansara Damai

    Re: sape tau bengkel kat mana best untuk setting suzuki panther??

    Post  EpitLC on Wed Jul 27, 2011 12:30 am

    panther wrote:
    EpitLC wrote:
    panther wrote:mencari bengkel dan pomen area shah alam untuk setting motor panther dan jual sparepartnya skali..harap sudi menolong

    salam.. sorry bro klau shah alam tak pasti..
    tapi klau nk ushah kat ole ole tu ade jugak bengkel.. area2 sane gak..
    pasal member dulu pernah antar panther dia kat sane..
    nnt klau ada aku kasi alamatnya..

    harap diberi alamatnya secepat mungkin.....tak kisah la kat shah alam ke...atau dimana2 saja...asalkan dalam selangor

    nama kedai:SCK MOTOR
    alamat :no.24,jalan petoman 25/88,taman sri muda,4000 shah alam.
    no.tel :03-55112594

    ini saje info dari member aku..
    cube la..

    Sponsored content

    Re: sape tau bengkel kat mana best untuk setting suzuki panther??

    Post  Sponsored content Today at 12:15 pm


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 12:15 pm